JANAKKALAN LATU RY

Aikuisia liikuttava Suomen Ladun paikallisyhdistys. Toimimme koko janakkalan kunnan alueella, eli pyrimme viemään tapahtumia eri kyliin ja metsiin, kotonaan olemme kuitenkin Tanttalan Latumajalla!

Yhdistyksen tiedot

PaikkakuntaJanakkala
LatualueHämeen latualue
MaakuntaKanta-Häme
AktiivisuusToiminnassa
Perustamispäivä13.09.1967
Yhdistyksen nro200
Yhdistyksen rekisterinumero
Rekisteröintipäivä
Y-tunnus0147511-2

Yhteystiedot

Puhelin0407547532
Sähköposti
Kotisivuthttp://www.janakkalanlatu.fi/
Blogi
Facebookhttps://www.facebook.com/janakkalanlatu
Twitter
Instagram
LinkedIn

Toimintamuodot

Geokätköily Hiihto Kävely Laturetket Lentopallo Lumenveisto Lumikenkäily Mölkky Patikointi Pyöräily Retkeily Sauvakävely Vaellus

Lisätietoa

Oma latumaja, laavu, jäsenlehti 2 x vuosi. Lumikenkäilyjä, pyöräilyjä, pitkiä kävelyjä, sauvakävelyjä, sauvarinne, mehuasema latumajalla hiihtokautena sunnuntaisin, tiistaisin ympäri vuoden latumajalla peli- ja saunailta, lentopalloilua, muita yksittäisiä ulkoilutapahtumia.

Kävelyt

Sauvakävelyä maanantaisin.
Sauvarinne harjoitukset tiistaisin.
Pitkän matkan kävelyharjoitukset lauantai tai sunnuntai, joka toinen viikko.

Tule mukaan

Aina joskus meillä on ihan kivaakin, kun satutaan retkillä löytämään jotain hauskaa. Välillä on tullut vastaan aikuisten metsäbaari, joskus joku tarjonnut jäätelöt ohikiitävästä autosta. Mutta yhteistä on liikunnan ilo, kaverin tuki kun väsyttää tai ei vaan jaksaisi. Lähdethän?

Lumikenkäilyä

Ollaan vähän säiden armoilla, lähinnä lumitilanteen mukaan kenkäillään. Mutta vähempikin määrä lunta riittää, 5 cm on jo riittävä. Ohjatuilla retkillä on aina tulistelupaikka, että ota sen mukaiset eväät reppuun, ehkä taukotakkikin on hyvä. Retket on 3 - 5 tuntia pitkiä.

Ladataan...