SijaintiJanakkala

AjankohtaAlkaa: 19.05.2018, klo 10.00
Päättyy: 20.05.2018, klo 18.00
KokoontumispaikkaBambu kioski

Kevätretki Laipanmaalle, Kangasalan ja Pälkäneen kuntien alueella Pirkanmaalla on retkeilijän kannalta monipuolinen kohde. Noin 30 kilometriä opastettuja polkuja tarjoavat kulkijalle hiljaisuuden ja luonnon rauhan lisäksi muun muassa hoidettua talousmetsää, metsälampia, soita, järviä ja jylhiäkin maisemia. Yöpyminen laavussa tai omassa teltassa. Kokoontuminen Turengissa Bambu kioskin edessä klo 10:00, tai suoraan kohteeseen, Pihtilammen P-paikalle klo 11.30. Varustelistan ym. tiedot saat Päiviltä ilmoittautumisen jälkeen. Päivi Kuotola 050 599 5553 tai paivi.kuotola@gmail.com.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Ilmoittaudu Päiville

Tapahtuman nimiYönyli retki luonnossa. 5
Tapahtuman lajiRetkeily
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöPäivi Kuotola
Sähköpostipaivi.kuotola@gmail.com
Puhelinnumero050 599 5553

JANAKKALAN LATU RY

Pääasiassa aikuisia liikuttava aktiivinen Suomen Ladun paikallisyhdistys. Toimimme koko Janakkalan kunnan alueella, eli pyrimme viemään tapahtumia eri kyliin ja metsiin, kotona olemme kuitenkin Tanttalan Latumajalla!