SijaintiPori
OsoiteAilav-lounasruokala, Juhana Herttuankatu 17, 28100 Pori

AjankohtaAlkaa: 28.11.2020, klo 00.00
Päättyy: 28.11.2020, klo 00.00

JUHLA SIIRRETTY KORONAPANDEMIAN VUOKSI MYÖHEMMIN ILMOITETTAVAAN AJANKOHTAAN . Yhdistyksen jäsen, olet tervetullut juhlistamaan kulunutta puolta vuosisataa ruokailun ja kakkukahvien merkeissä, muistelemaan menneitä retkiä, tapaamaan tuttuja, tutustumaan uusiin tuttuihin, ja kuulemaan tämän päivän kuulumiset. Mukaan voit tulla, vaikka et olisi aiemmin ollut toiminnassa mukana!! Ei kuusijuhlaa, juhlimme 50-vuotisjuhlan merkeissä.

Ilmoittautumisen lisätietoja

JUHLA SIIRRETTY KORONAPANDEMIAN VUOKSI PIDETTÄVÄKSI MYÖHEMMIN.

Tapahtuman nimiYhdistyksen 50-vuotisjuhla
Tapahtuman lajiMuu
HaastavuusHelppo
Osallistujat80 ilmoittautumisjärjestyksessä
Ilmoittautuminen 06.11.2019 mennessä
Hinnoittelu20 e

YhteyshenkilöTimo Korhonen
Puhelinnumero0400 531 034

PORIN LATU RY

Porin Latu ry:n tavoitteena on edistää Porin seudulla luonnossa tapahtuvaa kuntoliikuntaa ja retkeilyä. Pääliikuntalajit ovat patikointi, vaellus, retkeily, hiihto ja laturetket, kävely, pyöräily ja sauvakävely. Enin osa tapahtumistamme on päiväretkiä muutamasta tunnista puolen päivää kestäviä. Pyrimme myös 1-2 kertaa vuodessa tekemään viikon kestävän retken Lappiin tai johonkin muuhun kohteeseen. Olemme mukana myös Suomen Ladun kampanjoissa.