SijaintiVantaa

AjankohtaAlkaa: 15.05.2021, klo 00.00
Päättyy: 15.06.2021, klo 23.55
KokoontumispaikkaKuusijärven ulkoilukeskus, rantareitti

Luonnosta kerättävät villiyrtit ovat ilmaista, terveellistä ja ekologista lähiruokaa. Suomen Ladun & Vantaan Ladun ja Polun luontopolun varrella on yrttiaiheisia tauluja, joista opit tunnistamaan villiyrttejä ja saat vinkkejä niiden hyödyntämiseen omassa arjessasi. Käy kiertämässä omatoimipolku 15.5.-15.6. välisenä aikana silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, ja tutustu villiyrittien herkulliseen maailmaan! Taulut löytyvät Kuusijärven ympäri kertävän rantareitin varrelta (suositeltu kiertosuunta vastapäivään).

Tapahtuman nimiVilliyrtteilyä metsäillen -polku Vantaa
Tapahtuman lajiMuu
HaastavuusErittäin helppo

YhteyshenkilöMaarit Kylmäluoma
Sähköpostimaarit.kylmaluoma@elisanet.fi
Puhelinnumero0400 811570

VANTAAN LATU ja POLKU RY

Vantaan Latu ja Polku ry on perustettu 4.2.1965 ja se toimii Vantaan alueella. Yhdistys järjestää kuntoiluun, ulkoiluun, retkeilyyn ja muuhun luontoliikuntaan liittyviä tapahtumia. Vantaan Latu ja Polku ry:n keskusjärjestö on Suomen Latu ry.