SijaintiLempäälä
OsoiteSavontie 653, 37560 Lempäälä

AjankohtaAlkaa: 29.05.2021, klo 15.00
Päättyy: 13.06.2021, klo 15.00
KokoontumispaikkaSavontie 653 parkkipaikka, josta on kilometrin matka Vähä-Riutan laavulle kävellen (onnistuu lastenrattailla ja pyörätuolilla (huom! matkalla mäkiä)). Vähä-Riutan laavun infopisteeltä alkaa villiyrtti/hyvinvointipolku

+ muista jokamiehenoikeudet

+ noudata voimassaolevaa koronaohjeistusta (PSHP)

+ Vähä-Riutan laavulla on puucee

+ reitti (alle 1km) on pääasiassa kuljettavissa lastenrattailla yms. koska lyhyen metsäpolkuosuuden voi jättää pois.

+ reitti on noin kilometrin pituinen

+ uusimmat tiedot tapahtumasta Taivaltajien facebookista

Tapahtuman nimiVilliyrtteilyä metsäillen
Tapahtuman lajiMetsämieli
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöJaana Röytiö
Sähköpostijaanajalarvo@hotmail.com

TAMPEREEN TAIVALTAJAT RY

Tampereen Taivaltajat ry on vuonna 1958 perustettu kuntoliikunnan ja retkeilyn parissa toimiva Suomen Ladun jäsenyhdistys. Yhdistyksemme kuuluu Hämeen Latualueeseen.

Toiminta-ajatuksena on tehdä luonnossa tapahtuvasta liikunnasta kansalaistapa. Tätä toiminta-ajatusta yhdistyksessämme toteutetaan järjestämällä kuntoliikuntatilaisuuksia, retkiä ja vaelluksia sekä koulutusta.