SijaintiRaisio

AjankohtaAlkaa: 01.01.2018, klo 13.00
Päättyy: 01.01.2018, klo 16.00
KokoontumispaikkaKerttulan liikuntakeskus

Lähdemme YHDESSÄ Kerttulan liikuntakeskuksesta. Mikäli Pähkinämäkeen asti on hiihtolatu, hiihdämme majalle. Muutoin etenemme kävellen ulkoilumajalle. Siellä on tarjolla pientä suolaista ja makeaa! TERVETULOA JOUKOLLA ALOITTAMAAN UUSI VUOSI 2018 - LIIKKUEN!

Ilmoittautumisen lisätietoja

Ei ilmoittautumista

Tapahtuman nimiUudenvuoden päivän hiihto/kävely

YhteyshenkilöKaija Virtanen
Sähköpostirinkka@raisionrinkka.fi
Puhelinnumero0440802430

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun jäsenyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössä. Toimintamme tarkoituksena on edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa. Liikumme yhdessä retkeillen, kävellen, pyöräillen, polkujuosten ja hiihtäen. Teemme läheistä yhteistyötä Raision kaupungin liikunta- ja kulttuuripalvelujen sekä lähialueen yhdistysten kanssa.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.