SijaintiPori
OsoiteKirjurinluodontie 2, 28100 28100 Pori

AjankohtaAlkaa: 11.05.2019, klo 12.00
Päättyy: 11.05.2019, klo 14.00

Ohjelmassa koko perheelle kivaa tekemistä ulkoiluun ja pyöräilyyn liittyen, mm. pyöräilytaitorata (omalla pyörällä), ilmapallotaikuri Taika (klo 12.30 ja 13.30), kasvomaalausta, kävelykierros Polsanluodolla, jossa myös makkaran paistoa (vapaaehtoinen maksu) TAPAHTUMASSA MUKANA Porin Latu, Satakunnan Sydänpiiri, Satakunnan Mielenterveysseura, Hengitysliitto, LiikU, Porin Seudun Hengitysyhdistys

Tapahtuman nimiUnelmien perheliikuntapäivä 11.5.2019
Tapahtuman lajiPerheliikunta
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöTimo Korhonen
Puhelinnumero0400531034

PORIN LATU RY

Porin Latu ry:n tavoitteena on edistää Porin seudulla luonnossa tapahtuvaa kuntoliikuntaa ja retkeilyä. Pääliikuntalajit ovat patikointi, vaellus, retkeily, hiihto ja laturetket, kävely, pyöräily ja sauvakävely. Enin osa tapahtumistamme on päiväretkiä muutamasta tunnista puolen päivää kestäviä. Pyrimme myös 1-2 kertaa vuodessa tekemään viikon kestävän retken Lappiin tai johonkin muuhun kohteeseen. Olemme mukana myös Suomen Ladun kampanjoissa.