SijaintiRistiina
OsoiteRantatori, 52300 52300 Ristiina

AjankohtaAlkaa: 17.02.2019, klo 11.00
Päättyy: 17.02.2019, klo 14.00

Ristiinan Rinkka on mukana Ristiinan talviriehassa sunnuntaina 17.2.2019 klo.11-14 kirkonkylän rantatorilla. Teemamme on "ULKONA KUIN LUMIUKKO" lumiukkojen tekemistä varten teemme valmiita aihioita. Tapahtumassa on mahdollisuus kokeilla lumikenkäilyä ja opastamme lumikuorman mittaamiseen. Lisäksi esittelemme toimintaamme ja kuulemme mielellämme myös uusia ideoita. Tervetuloa lumiukkoilemaan yksin, porukalla tai yhdessä perheen kanssa.

Tapahtuman nimiULKONA KUIN LUMIUKKO, Ristiina
Tapahtuman lajiMuu
HaastavuusErittäin helppo

YhteyshenkilöLeena Hytönen
Sähköpostileena.hytonen@hotmail.com
Puhelinnumero0403557039

RISTIINAN RINKKA RY

Olemme Suomen Ladun jäsenyhdistys ja toimimme Mikkelin Ristiinassa. Ulkoilu ympäri vuoden ja eri muodoissaan on toimintamme perusta. Meitä tapaa kesäisin pyöräilemässä ja patikoimassa, talvisin talviuintipaikalla, sauvakävelemässä, hiihtämässä jne. Osallistumme paikallisiin yleisötapahtumiin, järjestämme omia retkiä ja osallistumme valtakunnallisiin teematapahtumiin. Tarjolla monipuolisia tehtäviä vapaaehtoisille.
Toivomme jokaisen löytävän itselleen sopivan tavan ulkoilla.
Tervetuloa mukaan.