SijaintiTampere
Osoite Tampere

AjankohtaAlkaa: 17.02.2021, klo 12.00
Päättyy: 14.03.2021, klo 23.59

Suomen Latu järjestää Ulkona kuin Lumiukko -kampanjan, jonka tavoitteena on saada kaikenikäiset ulkoilemaan ja rakentamaan vähintään 10 000 lumiukkoa.

#UlkonaKuinLumiukko -kampanja alkaa 17.2. ja päättyy 14.3.2021.

Lähetä kuva lumiukkoilusta jollakin yleisellä puistoalueella/ kotipihasta Taivaltajien julkiseen Facebookiin sekä sähköpostilla jaanajalarvo@hotmail.com niin osallistut mukaan pienimuotoiseen arvontaan lumiukko-kampanjan aikana. Arvonnassa onnea suosineille ilmoitetaan kampanjan jälkeen ja pienen palkinnon voi hakea kerholta.

Tapahtuman nimiULKONA KUIN LUMIUKKO
Tapahtuman lajiMuu
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöJaana Röytiö
Sähköpostijaanajalarvo@hotmail.com
Puhelinnumero0503737219

TAMPEREEN TAIVALTAJAT RY

Tampereen Taivaltajat ry on vuonna 1958 perustettu kuntoliikunnan ja retkeilyn parissa toimiva Suomen Ladun jäsenyhdistys. Yhdistyksemme kuuluu Hämeen Latualueeseen.

Toiminta-ajatuksena on tehdä luonnossa tapahtuvasta liikunnasta kansalaistapa. Tätä toiminta-ajatusta yhdistyksessämme toteutetaan järjestämällä kuntoliikuntatilaisuuksia, retkiä ja vaelluksia sekä koulutusta.