SijaintiKouvola

AjankohtaAlkaa: 25.06.2019, klo 17.00
Päättyy: 25.06.2019, klo 17.00
KokoontumispaikkaUlkoilumaja, Myllykoski

Yhdistys on hankkinut muutaman maastopyörän joita pääsee kokeilemaan tutustumisillassa sekä kahden viikon välein järjestettävissä yhteisissä maastopyöräilyretki illoissa. Tässä tutustumistapahtumassa esittäytyvät yhdistyksen maastopyöräily ohjaajat ja kertovat yhdistyksen pyöräilytoiminnasta. Tervetuloa kokeilemaan ja kuulemaan.

Tapahtuman nimiTule tutustumaan maastopyöräilyyn
Tapahtuman lajiMaastopyöräily
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöSeppo Mäkynen
Sähköpostiseppo.makynen@neste.com
Puhelinnumero+358(0)50 458 4007

MYLLYKOSKEN LATU RY

Myllykosken Latu on Myllykoskella Kouvolan kaupungissa toimiva kunto- ja terveysliikuntajärjestö, jonka toiminnan tavoitteena on tehdä tunnetuksi säännöllisen liikunnan, ulkoilun ja aktiivisen elämäntavan toteuttamisen merkitystä jokaisen ihmisen hyvinvoinnille. Yhdistys tarjoaa liikuntapalveluja ja –tapahtumia jäsenistölle sekä paikkakunnan asukkaille. Ulkona toteutettava liikunta tapahtumien ja retkien merkeissä on keskeinen osa toimintaan.