SijaintiKouvola

AjankohtaAlkaa: 07.12.2017, klo 18.00
Päättyy: 07.12.2017, klo 18.00
KokoontumispaikkaUlkoilumaja

Kokoontuminen ULkoilumajan pihalla. Varustaudu säänmaukaisella vaustuksella sekä otsa- taskulampulla tai lyhdyllä. Tonttupolkutehtävineen kirtää metsässä majan läheidyydessä. Tehtäväpolun varrelle ovat kokoontumet metsäneläimet ja muut tutut hahmot kertomaan kuulumisiaan, mukana myös joulupukki, he toivottavat osallistujille hyvää joulua. Päätteeksi on tarjolla mehut ja piparit. Tervetuloa.

Tapahtuman nimiTonttupolku
Tapahtuman lajiPerheliikunta
HaastavuusErittäin helppo

YhteyshenkilöKirsi Sali
Sähköpostikirsi.sali@gmail.com
Puhelinnumero040 535 38867

MYLLYKOSKEN LATU RY

Myllykosken Latu on Myllykoskella Kouvolan kaupungissa toimiva kunto- ja terveysliikuntajärjestö, jonka toiminnan tavoitteena on tehdä tunnetuksi säännöllisen liikunnan, ulkoilun ja aktiivisen elämäntavan toteuttamisen merkitystä jokaisen ihmisen hyvinvoinnille. Yhdistys tarjoaa liikuntapalveluja ja –tapahtumia jäsenistölle sekä paikkakunnan asukkaille. Ulkona toteutettava liikunta tapahtumien ja retkien merkeissä on keskeinen osa toimintaan.