SijaintiKouvola

AjankohtaAlkaa: 13.12.2018, klo 18.00
Päättyy: 13.12.2018, klo 18.00
KokoontumispaikkaUlkoilumaja

Perinteinen tonttupolku kokoaa perheet yhteen. Ulkoilumjan maastossa kiertelevän polun varrelle ovat kokoontuneet metsäneläimet ja muut tutut hahmot kertomaan kuulumisia ja toivottomaan hyvää joulua. Joulupukki ja -tonttu myös kutsuttu mukaan.. Mehu ja piparitarjoulu.

Tapahtuman nimiTonttupolku
Tapahtuman lajiPerheliikunta
HaastavuusErittäin helppo

YhteyshenkilöKirsi Sali
Sähköpostikirsi.sali@gmail.com
Puhelinnumero0405353867

MYLLYKOSKEN LATU RY

Myllykosken Latu on Myllykoskella Kouvolan kaupungissa toimiva kunto- ja terveysliikuntajärjestö, jonka toiminnan tavoitteena on tehdä tunnetuksi säännöllisen liikunnan, ulkoilun ja aktiivisen elämäntavan toteuttamisen merkitystä jokaisen ihmisen hyvinvoinnille. Yhdistys tarjoaa liikuntapalveluja ja –tapahtumia jäsenistölle sekä paikkakunnan asukkaille. Ulkona toteutettava liikunta tapahtumien ja retkien merkeissä on keskeinen osa toimintaan.