SijaintiRaisio

AjankohtaAlkaa: 06.05.2021, klo 17.00
Päättyy: 06.05.2021, klo 19.00
KokoontumispaikkaRaision ABC-aseman ovien edessä

Sydänviikkoa vietetään tänä vuonna retkeilyn teemalla. Suomen Latu ja Suomen Sydänliitto ovat sopineet valtakunallisesta yhteistyöstä vuonna 2021. RAISION SEUDUN SYDÄNYHDISTYS JA RAISION RINKKA patikoivat yhdessä iltaretkelle Kullaanvuorelle. Retken kohokohta on sydänystävällisten eväiden nauttiminen keväisessä ulkoilmassa. OTA MUKAAN JUOMAA! Rinkka tuo retkeen osallistuville hedelmiä. TERVETULOA!

Ilmoittautumisen lisätietoja

Ei erillistä ilmoittautumista. Lähdemme yhdessä klo 17 kulkemaan polkuja pitkin Kullaanvuorelle.

Tapahtuman nimiSydänviikon iltaretki
Tapahtuman lajiKävely
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöKaija Virtanen
Sähköpostikaija.ann2011@gmail.com
Puhelinnumero0440802430

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun latuyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössa retkeilyn ja muun koko perheen luonnossa tapahtuvan kunto- ja virkistystoiminnan edistämiseksi. Toiminnassa ja tapahtumissa huomioimme Suomen Ladun YHDESSÄ teemaa. Vuonna 2020 teemme yhteistyötä myös Sydänliiton kanssa retkeilyn -teemalla.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta, luottamushenkilöistä ja muuta ajankohtaista on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.