SijaintiVantaa

AjankohtaAlkaa: 28.10.2018, klo 11.30
Päättyy: 28.10.2018, klo 13.30
KokoontumispaikkaTikkurilan uusi tori

Tule viettämään talviaikaan siirtymisestä jäävä ”ylimääräinen” tunti kävellen Tikkurilan lähimaastoissa. Mahdollisuus on valita kolme eripituista ohjattua kävelyreittiä oman kuntotason mukaan. Lähtö Tikkurilan uudelta torilta. Ilmoittautuminen kävelyryhmiin uudella torilla klo 11.30, alkujumppa klo 11.45 ja lähtö klo 12. Paluu klo 13.00 takaisin torille, jossa on juomatarjoilu. Liiku itsesi talviaikaan! Kaikkien kävelijöiden kesken arvotaan pieniä palkintoja. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Vantaan Sydän, Vantaan Latu ja Asema Apteekki.

Tapahtuman nimiSydänlenkki Tikkurilassa
Tapahtuman lajiKävely
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöMaarit Kylmäluoma
Sähköpostimaarit.kylmaluoma@elisanet.fi
Puhelinnumero0400 811 570

VANTAAN LATU ja POLKU RY

Vantaan Latu ja Polku ry on perustettu 4.2.1965 ja se toimii Vantaan alueella. Yhdistys järjestää kuntoiluun, ulkoiluun, retkeilyyn ja muuhun luontoliikuntaan liittyviä tapahtumia. Vantaan Latu ja Polku ry:n keskusjärjestö on Suomen Latu ry.