SijaintiJuankoski

AjankohtaAlkaa: 12.06.2021, klo 12.00
Päättyy: 12.06.2021, klo 14.00
KokoontumispaikkaMuuruveden satama

Melojat ja pienveneet starttaavat omin välinein. Kirkkovene varattuna, se starttaa mikäli saadaan vähintään 10 soutajaa + perän pitäjä. Joten ota yhteys kirkkoveneen tiimoilta. Omat eväät. Muuruveden satamassa hyvä grillikatos, joten makkarat mukkaan ja juomaa tietenkin "menopeliin" mukaan.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Melontaan ilmoittautumisia ei tarvita. saavu Muuruveden satamaan. Kirkkovene starttaa mikäli ilmoittautuu sopiva määrä henkilöitä.

Tapahtuman nimiSoutu-Melonta tapahtuma
Tapahtuman lajiMelonta
HaastavuusKeskivaativa

YhteyshenkilöAnja Korhonen
Sähköpostianjairmeli.korh@luukku.com
Puhelinnumero0504017027

JUANKOSKEN KUNTOILIJAT RY

Juankosken Kuntoilijat ry on vuonna 1972 perustettu Suomen Latu ry:n alainen paikallisyhdistys. Toimimme hiihdon, retkeilyn ja kaikenlaisen luonnossa tapahtuvan liikunnan edistämiseksi kotipaikkana Juankoski ja toimialueena koko Koillis-Savo.
Toivomme kaikkien löytävän mielekkään tavan liikkua ja ulkoilla kaikkina vuodenaikoina.