SijaintiTurku

AjankohtaAlkaa: 24.09.2022, klo 11.00
Päättyy: 24.09.2022, klo 13.00
KokoontumispaikkaLustokatu 7, Turku

Syyskuu on seikkailukuu! Seikkailevat perheet on Suomen ladun uusi ja palkittu perheliikunnan toimintamalli, jossa aikuiset ja
lapset liikkuvat sekä ulkoilevat yhdessä muiden perheiden kanssa.
Perheet muodostavat Seikkailevat perheet -heimon, jossa lapset toimivat aina yhdessä oman aikuisen kanssa.
Rinkassa kokoontuu jo kaksi heimoa.
Rinkan Seikkailukummi Nina kutsuu Seikkailevat perheet -toiminnasta kiinnostuneita syyskuussa kahdelle retkelle.
Tällä toisella retkellä testaamme uuden Linnasmäen seikkailupolun Turussa.
Kokoonnumme Turun Kristillisen opiston pysäköintipaikalla,

Lustokatu 7, Turku

Ilmoittautumisen lisätietoja

Ei erillistä ilmoittautumista. Retki ei sovi ihan pienille. Lisätietoja antaa Seikkailukummi Nina. sposti nina.stenlund@m3kiinteisto.fi tai puh 040 533 7807

Tapahtuman nimiSeikkailevat perheet - Linnasmäen polku
TyyppiKurssi
Tapahtuman lajiPerheliikunta
SoveltuvuusLapsiperheille
HaastavuusKeskivaativa

YhteyshenkilöNina Stenlund
Sähköpostinina.stenlund@m3kiinteisto.fi
Puhelinnumero040 533 7807

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun jäsenyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössä. Toimintamme tarkoituksena on edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa. Liikumme yhdessä retkeillen, kävellen, pyöräillen, polkujuosten ja hiihtäen. Teemme läheistä yhteistyötä Raision kaupungin liikunta- ja kulttuuripalvelujen sekä lähialueen yhdistysten kanssa.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.