SijaintiEspoo

AjankohtaAlkaa: 10.04.2021, klo 10.30
Päättyy: 10.04.2021, klo 12.00
KokoontumispaikkaPiilopolku 6 pihalla

Heimo käsittää ryhmän lapsia ja heidän aikuisiaan, jotka kokoontuvat 4 kertaa omassa ympäristössään Tapiolassa ulkoillen ja liikkuen. Yhdessä tehden ja yhdessä oppien. Tapaamiset ovat enimmäkseen Tapiolan ja Pohjois-Tapiolan alueilla, mutta yhdellä kertaa poiketaan Mankkaalle Lukupurolle. Tapaamisen sisällöt; seikkailujuoksu, metsäkuntosali, kaarnaveneen teko ja uitto sekä geokätköily tutuksi. Tapaamiset lauantaisin klo 10:30-12:00 10.4. aiheena tutustuminen & metsäkuntosali 24.4. 8.5. 22.5. kaarnaveneen teko ensipuukoilla Sään mukainen varustus, iloinen mieli ja pikkueväät mukaan. Muista pandemia ohjeet! Lisätietoja seikkailupäällikkö Rani Saarinen, rani.saarinen(at)gmail.com.

Ilmoittautumisen lisätietoja

max 5 perhettä

Tapahtuman nimiSeikkailevat Perheet heimo Tapiolaan
TyyppiLiikuntavuoro
Tapahtuman lajiPerheliikunta
SoveltuvuusLapsiperheille
HaastavuusHelppo
Ilmoittautuminen 03.04.2021 mennessä

YhteyshenkilöPäivi Purola
Sähköpostipaivi.purola@kolumbus.fi
Puhelinnumero0405873877

ESPOON LATU RY

Espoon Latu ry on virkistysliikuntayhdistys, joka järjestää kaikille avoimia retkeilyyn ja liikuntaan liittyviä tapahtumia ja neuvontaa.