SijaintiHelsinki

AjankohtaAlkaa: 14.05.2019, klo 18.00
Päättyy: 14.05.2019, klo 20.00
KokoontumispaikkaPaloheinä

Tervetuloa kaikille avoimeen ja maksuttomaan sauvakävelyiltaan Paloheinään Helsinkiin!

Sauvakävely oli parikymmentä vuotta sitten hitti, joka mullisti suomalaisten lenkkipolkujen maisemat sauvailevista ulkoilijoista. Suurin hehku sammui vuosien varrella, mutta nyt puhalletaan uutta liekkiä lajiin sauvakävelykiertueen muodossa.

Huhti-toukokuussa järjestetään kymmenellä paikkakunnalla parituntisia sauvakävelyiltoja. Illoissa maailman johtavat sauvakävelynasiantuntijat

Kertovat uusista sauvakävelyn terveystutkimuksista
Esittelevät hyviä sauvaharjoitteita
Ohjaavat oikeisiin kävelytapoihin ja
Kävelevät kaikkien osanottajien kanssa 1 - 6 km.

Niin nuoret kuin vanhat, hyvä- ja huonokuntoiset, aloittelijat ja ammattilaiset, kaikki ovat lämpimästi tervetulleita! Omat sauvat mukaan, myös lainasauvoja on saatavilla. Sään mukainen ulkoiluvarustus päälle.

Kiertueen paikkakunnat ja aikataulu: suomenlatu.fi/sauvakävelykiertue

Sauvakävelykiertueen vetovastuu on Tahko Pihkala -seuralla, joka on Suomen Ladun jäsenyhdistys.

Mukana ovat Itä-Suomen yliopisto - University of Eastern Finland (UEF), ICNW - International Council of Nordic Walking, Amazing Finland, paikallinen Suomen Ladun jäsenyhdistys: Helsingin Latu ry sekä terveysjärjestöt Hengitysliitto, Suomen Reumaliitto, Suomen Sydänliitto, Suomen Diabetesliitto ry ja Ikäinstituutti.

Tapahtuman nimiSauvakävelyn uudet tuulet Helsinki
Tapahtuman lajiSauvakävely