SijaintiVantaa
OsoiteKoivukylänväylä 66, 01390 Vantaa

AjankohtaAlkaa: 07.07.2022, klo 18.30
Päättyy: 07.07.2022, klo 20.00
KokoontumispaikkaVasen parkkipaikka (ei ABC:n piha)

Kävelemme 4 - 7 km:n mittaisen lenkin säästä riippuen. Lenkin vauhti määräytyy osallistujien mukaan. Kävelemme metsäpolkuja ja ulkoilureittejä. Tarvitset kävelyyn soveltuvat jalkineet, säänmukaisen asun sekä omat sauvat. Sauvoja myös lainattavissa – ota yhteyttä ennakkoon. Kokoontumiset aloitetaan verryttelyllä ja lopuksi venytellään. Matkan varrella annetaan vinkkejä sauvakävelytekniikasta. Osallistuminen on maksuton. Kesä-heinäkuussa Kuusijärvellä on ruuhkaa pysäköintialueella, joten lenkkipaikka vaihtelee. Tarkista tiedot tapahtumakalenterista.

Tapahtuman nimiSauvakävely Ilolasta
TyyppiLiikuntavuoro
Tapahtuman lajiSauvakävely
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöMaarit Kylmäluoma
Sähköpostimaarit.kylmaluoma@elisanet.fi
Puhelinnumero0400 811 570

VANTAAN LATU ja POLKU RY

Vantaan Latu ja Polku ry on perustettu 4.2.1965 ja se toimii Vantaan alueella. Yhdistys järjestää kuntoiluun, ulkoiluun, retkeilyyn ja muuhun luontoliikuntaan liittyviä tapahtumia. Vantaan Latu ja Polku ry:n keskusjärjestö on Suomen Latu ry.