Sijainti ja aikataulu

SijaintiNurmijärvi
OsoiteSärkilahdentie 84, 01900 01900 Nurmijärvi
  
AjankohtaAlkaa: 27.03.2018, klo 18.00
Päättyy: 27.03.2018, klo 18.00
KokoontumispaikkaVeteraanimaja

Lisätietoa

Sääntömääräinen kevätkokous: Kevätkokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja vähintään kaksi ääntenlaskijaa. 2. Todetaan kokouksen osanottajat sekä kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Esitetään edellistä tilikautta koskeva tilinpäätös, joka käsittää tuloslaskelman, taseen ja toimintakertomuksen sekä esitetään tilintarkastajien lausunto 4. Päätetään tuloslaskelman ja taseen vahvistamisesta. 5. Päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille. 6. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Jäsenkortti mukaan. Jäsenistöllä mahdollisuus esittää muissa asioissa esille otettavan asian. Asia on toimitettava hallituksen käsiteltäväksi kirjallisena, kaksi viikkoa ennen varsinaista kokousta.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiSÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS
TyyppiKokous
Tapahtuman lajiMuu
HaastavuusHelppo
Ilmoittautuminen Ei ilmoittautumista

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöKeijo West

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenten kokonaismäärä on lähes 2300 (2.1.2023). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.

Katso yhdistyksen omat sivut

Ladataan...