SijaintiRiihimäki

AjankohtaAlkaa: 20.02.2019, klo 18.00
Päättyy: 20.02.2019, klo 21.00

Riihiladun kuutamoilta ke 20.2 klo 18.00 Raviradalla

Riihiladun kuutamoilta - elämyksiä ja yhdessäoloa!

Riihilatu järjestää ke 20.2 klo 18 - 21 kaikille avoimen ja ilmaisen tapahtuman Riihimäen raviradalla, jossa pimenevässä täydenkuun illassa on mahdollista tutustua Riihiladun toimintaan, sekä kokeilla erilaisia liikuntavälineitä.

Ohjelmaa myös perheen pienimmille!

Tapahtumassa on huomioitu myös perheen pienimmät, joille järjestämme Muumien hiihto/lumikenkäkoulun. Lisäksi teemme lumiukkoja, joilla osallistumme Suomen Ladun ulkona kuin lumiukko- haasteeseen.

Monipuolinen ohjelma koko perheelle!

Tapahtumassa on myös aikuisten mahdollista kokeilla erilaisia Riihiladun käytössä olevia ulkoliikuntavälineitä. Riihiladun koulutetut ohjaajat vastaavat mm. maastopyöräilyyn liittyvissä kysymyksissä ja opastavat sinua pyöräilyyn liittyvissä kysymyksissä.

Ohjelmassa on mm. seuraavaa:

- Hiihtoa (Huom! Omat välineet mukaan)

- Kävelyä omatoimisesti raviradalla

- Riihiladun lumikenkiä (lasten- ja aikuisten mallit)

- Riihiladun maastopyörät koeajettavissa:

- Aikuisten fatbike

- Lasten fatbike

- Maastopyöräilyn opastus ja neuvonta

- Lapsille ohjattu Muumien hiihto/lumikenkäkoulu (Huom! Omat sukset mukaan!)

- Yhdessä lumiukkojen tekemistä, jossa osallistumme Suomen Ladun #UlkonaKuinLumiukko kampanjaan

- Paikanpäällä myös buffet, joten varaa mukaasi myös hiukan käteistä

Muuta:

- Ilmainen sisäänpääsy

- Paikalla myös buffet: Tarjolla pientä maksua vastaan nokipannukahvit, mehua, makkaraa ja munkkia. Varaa siis käteistä mukaasi.

- Auringon laskiessa toivomme kuuta taivaalle ja valaisemaan ja luomaan tunnelmaa pimenevään iltaan, jota myös ulkotulilla tehostamme. Tästä huolimatta mukaan kannattaa ottaa myös oma otsa- tai  taskulamppu.

Lisätietoja tapahtumasta: www.riihilatu.fi

Seuraa meitä myös Instagramissa ja jaa kuvasi meidän kaikkien kesken käyttämällä hashtag #riihilatu #kuutamoilta #ulkonakuinlumiukko

Tapahtuman nimiRiihiladun kuutamoilta
Tapahtuman lajiPerheliikunta