SijaintiRaisio

AjankohtaAlkaa: 01.05.2019, klo 15.00
Päättyy: 01.05.2019, klo 20.00
KokoontumispaikkaKerttulan liikuntakeskus

Pyöräilyt alkavat poikkeuksellisesti jo 1.5. keskiviikkona klo 15. Tällöin pyöräilemme Lietoon Nautelan koskelle ja takaisin. Ota mukaan pyörääsi sopiva sisäkumi. Huomioi, että Rinkan pyöräilyissä polkijalla pitää olla kypärä päässä. Ota mukaan pienet eväät. Retken edestakainen matka on noin 47 km.

Tapahtuman nimiPyöräilyjen aloitusretki
TyyppiLiikuntavuoro
Tapahtuman lajiPyöräily
HaastavuusKeskivaativa

YhteyshenkilöKaija Virtanen
Sähköpostikaija.ann2011@gmail.com
Puhelinnumero0440802430

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun jäsenyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössä. Toimintamme tarkoituksena on edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa. Liikumme yhdessä retkeillen, kävellen, pyöräillen, polkujuosten ja hiihtäen. Teemme läheistä yhteistyötä Raision kaupungin liikunta- ja kulttuuripalvelujen sekä lähialueen yhdistysten kanssa.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.