SijaintiHämeenlinna
OsoiteJoutsiniementie 298, Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Latu ry Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinna

AjankohtaAlkaa: 24.11.2018, klo 15.00
Päättyy: 24.11.2018, klo 18.00
KokoontumispaikkaJoutsitupa

Emännät keittävät ja tarjoavat puuroa ja rusinasoppaa, kahvia ja kinkkuvoileipää. Ota mukaan pieni lahja (5-10€) pukinkonttiin.

Tapahtuman nimiPuurojuhla
Tapahtuman lajiMuu

YhteyshenkilöLeila Vikberg
Sähköpostileila.vikberg@gmail.com
Puhelinnumero0400563618

HÄMEENLINNAN LATU RY

Hämeenlinnan Latu on perustettu 13.5.1970. Yhdistyksessä on runsas tuhat jäsentä. Edistämme liikunnallista elämäntapaa järjestämällä kaikenikäisille avoimia liikunta- ja ulkoilutapahtumia sekä jäsenille edullisia liikuntavuoroja (esim. lentopallo, talviuinti).