SijaintiRaisio

AjankohtaAlkaa: 21.04.2018, klo 10.00
Päättyy: 21.04.2018, klo 13.00
KokoontumispaikkaHulvelankatu 35,Raisio

Tervetuloa sydänviikon tapahtumaan! Sydänyhdistys antaa elintarvikenäyttelyn avulla tietoja mm. paljonko juomissa on sokeria. Lisäksi osallistujat voivat mittauttaa verenpaineensa. Ohjelmassa on myös luontoliikuntaa ja havainnointia läheisellä luontopolulla. * Raision Rinkka tarjoaa osallistujille kahvia, mehua ja pullaa. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Tapahtuma sisältää lisäksi pieniä yllätyksiä!

Ilmoittautumisen lisätietoja

Tiedustelu ja ilmoittaumiset 15.4.2018 mennessä rinkka@raisionrinkka.fi tai puh 044 080 2430 Kaija

Tapahtuman nimiPolulle sydämellä -yhdessä Raision seudun sydänyhd
Tapahtuman lajiMuu
HaastavuusHelppo
Ilmoittautuminen 15.04.2018 mennessä

YhteyshenkilöKaija Virtanen
Sähköpostirinkka@raisionrinkka.fi
Puhelinnumero0440802430

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun latuyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössa retkeilyn ja muun koko perheen luonnossa tapahtuvan kunto- ja virkistystoiminnan edistämiseksi. Toiminnassa ja tapahtumissa huomioimme Suomen Ladun YHDESSÄ teemaa. Vuonna 2020 teemme yhteistyötä myös Sydänliiton kanssa retkeilyn -teemalla.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta, luottamushenkilöistä ja muuta ajankohtaista on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.