SijaintiNurmijärvi

AjankohtaAlkaa: 17.06.2019, klo 18.00
Päättyy: 17.06.2019, klo 18.00
KokoontumispaikkaMärkiön grilli

Kaikille avoin polkujuoksulenkki Märkiön ympäristöön. Lähdemme lenkille Märkiön Grillin parkkipaikalta. Lenkin konaiskesto arviolta 1.45min. Ensimmäinen 5 km käydään Hyrian havaintometsän luontopolulla, joka on teknisesti haastavaa polkua. Tämän jälkeen voi jäädä autoille tai jatkaa matkaa vielä Märkiön ympäri n. 6km. Etenemme koko ryhmälle sopivaa vauhtia. Lenkin jälkeen on mahdollista pulahtaa uimaan. Muistathan ottaa mukaan juotavaa ja tarvittaessa lisäenergiaa sekä hippusellinen seikkailumieltä. 😊 Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman nimiPolkujuoksulenkki
Tapahtuman lajiPolkujuoksu

YhteyshenkilöSanna Puhakka
Sähköpostisk.puhakka@gmail.com
Puhelinnumero0405245706

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenmäärä on yli 2100 (1/2022). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.