Sijainti ja aikataulu

SijaintiPori
OsoiteMetsämiehenkatu Pori
  
AjankohtaAlkaa: 10.04.2023, klo 12.00
Päättyy: 10.04.2023, klo 00.00
KokoontumispaikkaKatinkurun polun pää, tennishallin vieressä

Lisätietoa

Porin Ladun polkujuoksun "PÄÄSIÄISSPECIAL" Porin Metsässä maanantaina 10. huhtikuuta 2023. Kokoontuminen klo 12 Katinkurun polun päässä, tennishallin vieressä. Juostaan osallistujien kuntotason mukaan pitkää tai lyhyttä matkaa. Heitetään noin tunnin seteissä lenkkejä niin kauan että viimeinenkin väsähtää (ohjaajilla lupa väsyä osallistujia ennen). Ei ennakkoilmoittautumista, eikä osallistumismaksua.

Kaikille avoimilla ja ilmaisilla yhteislenkeillä tutustutaan paikalliseen luontoon ja polkuverkostoon. Ohjaajat opastavat tarvittaessa juoksutekniikassa ja lajin varusteissa.

Polkujuoksussa olennaista on ympäröivä luonto. Sen tuoksut, äänet ja maisemat rauhoittavat mieltä ja vetävät lenkkipolulle yhä uudestaan. Varaa mukaasi säänmukaiset varusteet. Kevät etenee hitaasti, joten maastossa voi olla vielä paikoin jäisiä, liukkaita tai märkiä kohtia.

Osallistujien ei tarvitse olla Suomen Ladun jäseniä, mutta jäsenyyttä suositellaan. Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 90 000 jäsentä. Porin Latu on yksi Suomen Ladun paikallisyhdistyksistä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina. Järjestön tavoitteena on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Polkujuoksusta löydät lisätietoa osoitteesta: www.suomenlatu.fi/polkujuoksu.

Lisätietoja Porin Ladun polkujuoksuohjaajalta: Eemeli Lappalainen p. 046 851 4010 ja Jarno Kuula p 040 7329065

Ilmoittautumisen lisätietoja

Ei ennakkoilmoittautumista, eikä osallistumismaksua.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiPolkujuoksu
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiPolkujuoksu
HaastavuusHelppo
Ilmoittautuminen Ei ilmoittautumista

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöEemeli Lappalainen
Sähköpostieemeli.lappalainen@hotmail.com
Puhelinnumero0468514010

PORIN LATU RY

Porin Latu ry:n tavoitteena on edistää Porin seudulla luonnossa tapahtuvaa kuntoliikuntaa ja retkeilyä. Pääliikuntalajit ovat patikointi, vaellus, retkeily, hiihto ja laturetket, kävely, pyöräily ja sauvakävely. Enin osa tapahtumistamme on päiväretkiä muutamasta tunnista puolen päivää kestäviä. Pyrimme myös 1-2 kertaa vuodessa tekemään viikon kestävän retken Lappiin tai johonkin muuhun kohteeseen. Olemme mukana myös Suomen Ladun kampanjoissa.

Katso yhdistyksen omat sivut

Ladataan...