SijaintiMikkeli
OsoiteRaviradantie 22, 50600 50600 Mikkeli

AjankohtaAlkaa: 09.05.2018, klo 18.00
Päättyy: 09.05.2018, klo 20.00

Nähdäänhän seuraavan kerran Mikkelin Hiihtäjien voitelukopilla keskiviikkona 9.5. klo 18 (Raviradantie 22). Silloinhan aiheena on polkujuoksun alkeet, joten voit rohkeasti pyytää sellaisenkin kaverin mukaan, joka ei ole koskaan harrastanut polkujuoksua. Ja aina voi oppia lisää, myös polkujuoksusta. Tietoa ensikerrasta: saat ensikerralla ainakin tiivistetyt vinkit polkujuoksun harrastamisesta. Tervetuloa kuulemaan, mutta ennen kaikkea kokeilemaan käytännössä (kantapään kautta oppii parhaiten)! Tulossa siis teoriasta lyhyt oppimäärä + demoharjoitus.

Tapahtuman nimiPolkujuoksu
Tapahtuman lajiPolkujuoksu
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöJouni Kemppi
Sähköpostijouni.kemppi@surffi.fi
Puhelinnumero0440178701
www-sivutmikkelinlatu.fi

MIKKELIN LATU RY

Mikkelin latu toimii kaikkien ihmisten liikuttamiseksi ja liikuntamahdollisuuksien edistämiseksi. Tavoitteena on, että jokainen voi liikkua omien mieltymystensä mukaisesti, yhdessä tai yksin.