SijaintiNurmijärvi

AjankohtaAlkaa: 23.01.2019, klo 18.30
Päättyy: 23.01.2019, klo 19.45
KokoontumispaikkaKiljavan leirikeskus

Keskiviikon lenkki tehdään lumikenkäillen! Lähdetään matkaan leirikeskuksen alakämpän edestä. Jos et omista lumikenkiä, voit vuokrata NurLa:lta (5€ käteisenä mukaan). Varaa omat Sannalta (kts. yhteystiedot).Kenkiä on n. 20 kpl. Sauvat tehostavat treeniä, mutta ilmankin pärjää. Ota mukaan omat sauvat, meiltä löytyy vain muutamat. Sauvoista parhaat ovat suurisompaisia. Otsalamppua tarvitaan myöskin. Tehdään yhdessä ihana treeni lumisessa metsässä! (kuva: Trailrunning)

Tapahtuman nimiPolkujuoksijoiden lumikenkäilytreenit
Tapahtuman lajiLumikenkäily

YhteyshenkilöSanna Puhakka
Sähköpostisk.puhakka@gmail.com
Puhelinnumero0405245706

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenmäärä on yli 1800 (11/2020). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.