SijaintiNurmijärvi

AjankohtaAlkaa: 06.02.2019, klo 18.00
Päättyy: 06.02.2019, klo 19.30
KokoontumispaikkaKiljavan leirikeskus

Juoksupolkuja ei ole vieläkään auki, joten lumikenkäilytreeneillä jatketaan. Katsotaan mihin vievät tämän viikon kengät! Lenkin kesto on n.1-1,5h. Voit ottaa taskuun vettä ja pienen lisäenergian - lumihangessa on raskaampaa taivaltaa. Kevyt kerrospukeutuminen, sukkalukot esim. säärystimistä ja otsalamppu mukaan. Sauvoja ei tarvita. Lumikenkävuokra 5€/hlö, maksu käteisellä. Varaa omasi Sannalta (sk.puhakka@gmail.com tai tekstari 0405245706). Kenkiä rajoitettu määrä. Nähdään keskiviikkona, viritellään hiukan ennen kuutta kenkiä jalkaan!

Tapahtuman nimiPolkujuoksijoiden lumikenkäilytreenit
Tapahtuman lajiLumikenkäily
HaastavuusKeskivaativa

YhteyshenkilöSanna Puhakka
Sähköpostisk.puhakka@gmail.com
Puhelinnumero0405245706

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenmäärä on yli 1900 (05/2021). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.