SijaintiNurmijärvi

AjankohtaAlkaa: 02.02.2019, klo 10.00
Päättyy: 02.02.2019, klo 12.00
KokoontumispaikkaRajamäen hautausmaan parkkipaikka

Polkupitkis vaihdetaan lumikenkäilyyn kun luonto on nyt siihen aivan erityisen suotuisa! Lenkin kesto on 2 tuntia, joten ota mukaan juomista ja pientä evästä reppuun. Lisäksi mukaan ohut untsikka. Päälle kevyt kerrospukeutuminen ja talvikengät (lumilukko säärystimestä tai napakka lahje). Lumikenkävuokra on 5€/hlö ja se maksetaan käteisenä paikan päällä. Kenkiä on rajoitettu määrä, varaa omasi Sannalta. Nähdään Rajamäen hautausmaan parkkipaikalla!

Tapahtuman nimiPolkujuoksijoiden lumikenkäilytreenit
Tapahtuman lajiLumikenkäily
HaastavuusKeskivaativa

YhteyshenkilöSanna Puhakka
Sähköpostisk.puhakka@gmail.com
Puhelinnumero0405245706

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenmäärä on yli 1900 (05/2021). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.