SijaintiNurmijärvi

AjankohtaAlkaa: 30.01.2019, klo 18.00
Päättyy: 30.01.2019, klo 19.30
KokoontumispaikkaKiljavan leirikeskus

Lumikenkäily jatkuu myös tällä viikolla! Huomioi alkamisajankohta klo 18.00 ja tuttuun tapaan Kiljavan leirikeskukselta. Lumikenkiä on rajoitettu määrä ja vuokra maksaa 5€/hlö. Maksu käteisellä. Varaa omasi Sannalta. Mukaan voit ottaa sauvat (ilmankin pärjää) sekä otsalamppu. Jalkaan tukevat varrelliset kengät, esim. vaelluskengät ja päälle jokin lumilukko säärystimistä tms. Luonto on nyt todella upea!

Tapahtuman nimiPolkujuoksijoiden lumikenkäilytreenit
Tapahtuman lajiLumikenkäily
HaastavuusKeskivaativa

YhteyshenkilöSanna Puhakka
Sähköpostisk.puhakka@gmail.com
Puhelinnumero0405245706

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenmäärä on yli 1800 (11/2020). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.