Sijainti ja aikataulu

SijaintiRaisio
OsoiteHulvelankatu 35, Raisio, 21200 21200 Raisio
  
AjankohtaAlkaa: 12.10.2019, klo 11.00
Päättyy: 12.10.2019, klo 13.00
KokoontumispaikkaFriisilän verstaat

Lisätietoa

Luonto on täynnä tutkittavaa ja ihmeteltävää ympäri vuoden. Tervetuloa koko perheen voimin seikkailemaan luontoon. Leikimme ja kisailemme YHDESSÄ, kuuntelemme ja tutkimme luontoa. Keräämme tarvikkeita ja teemme, jokamiehen oikeudet huomioiden, metsän asukkaille 'Metsäkakun' taikka monta leivosta. Olemme ulkona, joten pukeudu sään mukaan. OTA MUKAAN PIENET EVÄÄT. Rinkka tarjoaa osallistujille lämmintä mehua. Retken lopuksi on mahdollisuus tutustua Lountoretkinäyttely Pajupilliin.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua. Lisätietoa tapahtumasta sähköpostilla rinkka@raisionrinkka.fi tai puh 044 080 2430 Kaija

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiPerheretki friisilän pihapiiriin
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiPerheliikunta
HaastavuusHelppo
Ilmoittautuminen Ei ilmoittautumista

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöKaija Virtanen
Sähköpostikaija.ann2011@gmail.com
Puhelinnumero0440802430

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun latuyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössa retkeilyn ja muun koko perheen luonnossa tapahtuvan kunto- ja virkistystoiminnan edistämiseksi. Toiminnassa ja tapahtumissa huomioimme Suomen Ladun YHDESSÄ teemaa. Vuonna 2020 teemme yhteistyötä myös Sydänliiton kanssa retkeilyn -teemalla.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta, luottamushenkilöistä ja muuta ajankohtaista on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.

Katso yhdistyksen omat sivut

Ladataan...