SijaintiRistiina

AjankohtaAlkaa: 19.09.2020, klo 09.00
Päättyy: 19.09.2020, klo 15.00
KokoontumispaikkaVossikan parkkipaikka Brahentie 42

Lähdemme tutustumaan Haukivuoren Häkkilän polun maisemiin la 19.9.2020 Kokoonnumme Vossikan parkkipaikalle (Brahentie 42) omin kyydein yhteislähtöä varten. Häkkilän polku on 30km pitkä retkeilyreitti,jossa on eri pituisia polkuosuuksia. Kierrämme osan Porsaskosken maantien eteläpuolen pienemmästä reitistä. Mukaan omat eväät ja sään mukainen varustus. Noudatamme turvavälejä ja muita viranomaisten määräyksiä. Tervetuloa retkeilemään!

Tapahtuman nimiPATIKKARETKI HAUKIVUORELLE HÄKILÄN POLULLE
Tapahtuman lajiPatikointi

YhteyshenkilöHelena Turkki
Puhelinnumero0408276927

RISTIINAN RINKKA RY

Olemme Suomen Ladun jäsenyhdistys ja toimimme Mikkelin Ristiinassa. Ulkoilu ympäri vuoden ja eri muodoissaan on toimintamme perusta. Meitä tapaa kesäisin pyöräilemässä ja patikoimassa, talvisin talviuintipaikalla, sauvakävelemässä, hiihtämässä jne. Osallistumme paikallisiin yleisötapahtumiin, järjestämme omia retkiä ja osallistumme valtakunnallisiin teematapahtumiin. Tarjolla monipuolisia tehtäviä vapaaehtoisille.
Toivomme jokaisen löytävän itselleen sopivan tavan ulkoilla.
Tervetuloa mukaan.