SijaintiVihti

AjankohtaAlkaa: 21.04.2018, klo 09.30
Päättyy: 21.04.2018, klo 00.00
KokoontumispaikkaKyläaukio, Vihti

ULA:n yhteisretki, kokoontuminen osoitteessa Kylänaukio2, Vihti. Kyläaukiolta matka jatkuu kimppakyydein Pääksniemen parkkipaikalle (luontopolulla vähän pysäköintitilaa) mistä patikoimaan lähdemma klo 10.

Reitin pituus noin 7 kilometriä, vaihtelevaa ja paikoin mäkistäkin maastoa. Matkan varrella kaksi laavua, loppu osuudella Puumannin laavulla teemme tulet omatoimiseen makkaran paistoon.

NurLan porukat, sovitellaan kimppakyytejä jo täältä lähtiessä.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Uudenmaan latualueen yhteisretki. Paikallis oppaana Vihdin Vaeltajien Tapani Hellgren p. 040 556 1345 tapani.hellgren@saunalahti.fi

Tapahtuman nimiPäiväpatikka
Tapahtuman lajiKävely
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöTapani Hellgren / Keijo West

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenmäärä on yli 1800 (11/2020). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.