SijaintiKalajoki

AjankohtaAlkaa: 09.07.2022, klo 10.00
Päättyy: 09.07.2022, klo 14.00
KokoontumispaikkaKalajoen Ladun melontatukikohta

ulun latualueen melontatekniikka päivä pidetään 9.7.22 Kalajoella. Päivä on tarkoitettu jäsenyhdistysten jäsenille, jotka ovat käyneet melonnan alkeiskurssin tai meloneet vähintään 2 vuotta aktiivisesti. Päivän aikana syvennetään melontataitoja. Melontaan haetaan tehoa ja suoritusvarmuutta ja opetellaan turvallisuustaitoja. Päivän aikana erilaisten melontatekniikoiden lisäksi harjoiteltavia asioita ovat mm. uimarin avustaminen takaisin kajakkiin sekä itsenäinen kajakkiin kiikeäminen. Navigointa lukuunottamatta asiat ovat samoja kuin Suomen Melonta- ja soutuliiton Meloja 2 -jatkokursseilla.
Minimiosallistujamäärä on 6 henkilöä, maksimi 10 henkilöä.
Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Seppo Kallio, seppo.kallio@ylivieskanlatu.fi p. 044 594 0408

Tapahtuman nimiOulun latualueen melontatekniikka päivä
TyyppiKurssi
Tapahtuman lajiMelonta
HaastavuusKeskivaativa

YhteyshenkilöSeppo Kallio
Sähköpostiseppo.kallio@ylivieskanlatu.fi
Puhelinnumero044 594 0408

YLIVIESKAN LATU RY

Ylivieskan Latu on Alavieskan, Sievin ja Ylivieskan alueilla toimiva aktiivinen yhdistys. Järjestämme retkiä ja tapahtumia mm. hiihto, lumikenkäily, patikointi, melonta, pyöräily, geokätköily, avantouinti, luontoretket ja perhetapahtumat.