SijaintiNurmijärvi

AjankohtaAlkaa: 09.01.2019, klo 18.30
Päättyy: 09.01.2019, klo 19.45
KokoontumispaikkaKiljavan leirikeskus

Tule mukaan ohjatulle lenkille talvisille poluille!Ensimmäinen puoli tuntia hölkötellään rauhallisesti ja sen jälkeen on mahdollista jäädä matkasta pois. Toinen puolituntinen mennään hiukan reippaammin. Tarvitset ladatun otsalampun sekä jalkaasi nastakengät. Nähdään Kiljavan leirikeskuksen alakämpän edessä. PS. Muista talviuintimahdollisuus leirikeskuksella (maksullinen).

Tapahtuman nimiOhjattu polkujuoksulenkki
Tapahtuman lajiPolkujuoksu

YhteyshenkilöSanna Puhakka
Sähköpostisk.puhakka@gmail.com
Puhelinnumero0405245706

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenmäärä on yli 1800 (11/2020). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.