SijaintiNurmijärvi
OsoiteHangonväylä 1506, 05200 05200 Nurmijärvi

AjankohtaAlkaa: 08.09.2018, klo 15.00
Päättyy: 09.09.2018, klo 14.00

Valtakunnallinen Nuku Yö Ulkona Nurmijärven Ladun jäsenistön tapahtuma. Perheillä mahdollisuus kokea yö maastossa turvallisessa ja kokeneessa seurassa. Nukkuminen tapahtuu omissa teltoissa, riippumatoissa tai ihan taivas alla. Oheisohjelmana ainakin melonnan opastusta ja pieni melontaretki. Muuta ohjelmaa pyritään järjestämään toiveiden ja esittäjien halujen mukaisesti. Ajateltu on mm pienoista retkiruoka opastusta jne.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Seuraa FB:tä ja tapahtumakalenteriamme.

Tapahtuman nimiNuku Yö Ulkona
Tapahtuman lajiMuu
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöKeijo West, Timo Pasanen, Pekka Palm
Sähköpostikeijo.west@kolumbus.fi
Puhelinnumero0405111122

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenmäärä on yli 1800 (11/2020). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.