Sijainti ja aikataulu

SijaintiSalla
OsoiteNaruskajärven ranta, Naruska, 98900 Salla 98900 Salla
  
AjankohtaAlkaa: 08.09.2018, klo 10.00
Päättyy: 09.09.2018, klo 11.00
KokoontumispaikkaSallan tori

Lisätietoa

Nuku yö ulkona Naruskajärven rannalla!

Tervetuloa mukaan nauttimaan syysyön kuulaudesta Sallan Ladun ja Polun järjestämään tapahtumaan. Lähdemme Sallan torilta klo 10.00 lauantaina kimppakyydein. Matkaan menee noin tunnin verran. Pystytämme leirin Tuuhan perheen mökin pihalle Naruskajärven rantaan ja syömme lounasta.

Päivällä patikkaretki Kullaojan putoukselle ja sen lähimaastoon. Maasto on helppokuluista, jossa pärjää vaelluskengillä tai tukevilla lenkkareilla. Illan ohjelmassa päivälliskeittoa ja mukavaa yhdessäoloa mm ulkopelien merkeissä, nuotion loimusta nautiskelua. Sunnuntaiaamusta aamupalan ja leirin purkamisen jälkeen palaamme Sallaan. 

Nukumme Sallan Ladun ja Polun puolijoukkueteltassa kaminan lämmössä ja tarvittaessa väkimäärästä riippuen tavallisissa teltoissa. Ota oma makuupussi ja alusta mukaan sekä muut yöpymistarpeet. Varaudu pakkasyöhön! Sallan Latu ja Polku tarjoaa jäsenilleen retken ilmaiseksi sisältäen matkat ja ruoat, ei-jäsenille retki maksaa 15 €/hlö.

Ilmoittaudu mukaan 6.9. mennessä osoitteeseen sallanlatu(at)gmail.com, kerro mahdollisesta erityisruokavaliostasi viestissäsi. 

Ilmoittautumisen lisätietoja

Ilmoittautumiset sähköpostitse sallanlatu(at)gmail.com, kerro mahdollisesta ruokavaliostasi.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiNuku yö ulkona
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiRetkeily
HaastavuusHelppo
Ilmoittautuminen 06.09.2018 mennessä
Hinnoitteluilmainen/ Sallan Ladun ja Polun jäsenille
15€ / ei -jäsenille

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöElina Pannula
Sähköpostisallanlatu@gmail.com
Puhelinnumero+358505362723

SALLAN LATU JA POLKU RY

Sallan latu ja polku on perustettu v. 1978. Jäseniä on noin 200. Olemme aktiivinen yhdistys. Hiihto, lumikenkäily, avantouinti, patikointi, retkeily, pyöräily, frisbeegolf, geokätköily kuuluu mm repertuaariimme. Keväällä voit osallistua Sallan järjestämällemme Sallan laturetkelle ja uida avannossa lokakuulta toukokuulle. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Katso yhdistyksen omat sivut

Ladataan...