Sijainti ja aikataulu

SijaintiKangasala
Osoite, 36200 Kangasala
  
AjankohtaAlkaa: 17.02.2019, klo 10.30
Päättyy: 17.02.2019, klo 13.30
KokoontumispaikkaSorolan Monttu

Lisätietoa

Viikonlopun 16.-17.2. aikana tutustutaan suksien käsittelyyn ja hiihdon perusasioihin ja -tekniikoihin hauskasti ja lapsilähtöisesti. Hiihtokoulussa liikutaan monipuolisesti ja leikitään suksilla erilaisia hiihtoleikkejä. Leikin kautta opitaan suksien hallintaa, tasaisella hiihtämistä, nousuja ja laskuja sekä kaatumista ja ylösnousemista. Muumien hiihtokoulu on monipuolista liikunnan riemua suksilla. Lapsena saatu kipinä hiihtoon säilyy monesti läpi elämän.

Hiihtokoulu järjestetään Kangasalla Sorolan montussa, Aseman tienvarressa.
Ryhmiä on kaksi:
- Muumiperhe, 2-4-vuotiaat lapset, oma aikuinen mukana suksilla, klo 10.30-11.30, ryhmään mahtuu 15 lasta
- Muumipeikot, 5-6-vuotiaat lapset, klo 12-13.30, ryhmään mahtuu 15 lasta

Ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen: kangasalan.latu@gmail.com
Osallistumismaksu 20€/lapsi. Osallistumismaksu ohjeet toimitetaan sähköpostitse.

Ohjeita hiihtokouluun:

Lapsella tulee olla toimivat ja ennen kaikkea oikeankokoiset sukset, siteet, hiihtokengät ja sauvat. Omatoimisuuteen kannustaa se, että lapsi saa sukset itse jalkaan ja pois. Välineissä tulee olla lapsen nimi, jotta vältytään sekaannuksilta, sillä välillä voimme leikimme myös ilman suksia tai sauvoja. Pukeutumisessa huomio tulee kiinnittää käytännöllisyyteen ja säänmukaiseen kerrospukeutumiseen. Lämpimät käsineet käteen ja villasukat monoihin. Tunnit alkavat tasan ilmoitettuna aikana. Toivomme, että lapsesi on silloin valmiina alkupiirissä sukset jalassa. Muumiperhe-ryhmässä oma aikuinen on suksilla mukana koko tunnin ajan. Tunti päätyy loppupiiriin ilmoitettuna aikana. Sen jälkeen muumihiihtäjä voi mennä yhdessä oman perheen kanssa ja vastuulla nauttimaan nuotion loimusta, makkaranpaistosta ja kuumasta
mehusta, joka muumihiihtäjille tarjotaan joka kerran jälkeen. Muulle perheelle ja omalle aikuiselle voi tuoda omia makkaroita. Parkkitilaa on montun kohdalla rajoitetusti. Tursolan päiväkodin ja koulun pihassa on väljempää pysäköintitilaa. Huomioi myös, että "montulla" ei ole vessaa.
Pakkasraja tuulen voimakkuudesta riippuen noin 15 astetta. Vanhemmat ovat tervetulleita suksien kanssa avustamaan ohjauksessa!

Muumien hiihtokoulun ohjaajana toimii
Sari Kontio p. 050 534 7726
ULKOILUSTA TERVEYTTÄ – HIIHDOSTA ELÄMYKSIÄ

Ilmoittautumisen lisätietoja

Ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen: kangasalan.latu@gmail.com Osallistumismaksu 20€/lapsi. Osallistumismaksun ohjeet toimitetaan sähköpostitse.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiMuumien hiihtokoulu 2019
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiHiihto
Ilmoittautuminen Ei ilmoittautumista

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöSari Kontio
Puhelinnumero050 534 7726

KANGASALAN LATU RY

Katso yhdistyksen omat sivut

Ladataan...