SijaintiRaisio

AjankohtaAlkaa: 21.08.2019, klo 18.00
Päättyy: 21.08.2019, klo 20.00
KokoontumispaikkaSantaojantie 74, Haunisten altaan p-paikka

Mobiilikuvausretkellä harjoitetaan kuvaustaitoja ja -silmää. Havainnoidaan ympäristöä ja otetaan kuvia ohjeiden mukaan. Kuvista tehdään myöhemmin kuvatarina, joka julkaistaan yhdistyksen sähköisissä kanavissa. Retkellä saat kuvausvinkkejä älypuhelimella kuvaamiseen. Sään mukainen varustus ja täyteen ladattu älypuhelin mukaan. Sateen sattuessa retki perutaan.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Koulutukseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Lisätietoja antaa ohjaaja Tarja Aittala, tarja.aittala@gmail.com

Tapahtuman nimiMobiilikuvausretki
TyyppiKoulutus
Tapahtuman lajiMuu
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöKaija Virtanen
Sähköpostikaija.ann2011@gmail.com
Puhelinnumero0440802430

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun jäsenyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössä. Toimintamme tarkoituksena on edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa. Liikumme yhdessä retkeillen, kävellen, pyöräillen, polkujuosten ja hiihtäen. Teemme läheistä yhteistyötä Raision kaupungin liikunta- ja kulttuuripalvelujen sekä lähialueen yhdistysten kanssa.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.