SijaintiVantaa

AjankohtaAlkaa: 09.03.2019, klo 10.00
Päättyy: 09.03.2019, klo 14.00
KokoontumispaikkaBisan maja

Metsämörrien maaliskuun perhepäivää vietetään Bisan majalla klo 10.00 - 14.00! Metsämörri-satuhahmo innostaa lapset leikkimään, liikkumaan, ihmettelemään ja tutkimaan luontoa. Tervetuloa mörripolulle, jonka voi kiertää joustavasti omaan tahtiin. Tällä kertaa leikitään lumella ja tehdään lumitaidetta, vaikkapa lumiukkoja, jos lumi- ja sääolosuhteet sen sallivat. Polku päättyy nuotiolle, jossa voi lämmittää ja syödä omia eväitä. Myös Bisan majan latukahvilan palvelut ovat käytettävissä. Paikalle saa tulla perheen oman aikataulun mukaan, eikä tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Tapahtuman nimiMetsämörrien perhepäivä 5-7-vuotiaille
Tapahtuman lajiMetsämörri
SoveltuvuusLapsiperheille
HaastavuusErittäin helppo

YhteyshenkilöKatja Liukkonen
Sähköpostikatja.liukkonen@kotikone.fi
Puhelinnumero045 638 9559

VANTAAN LATU ja POLKU RY

Vantaan Latu ja Polku ry on perustettu 4.2.1965 ja se toimii Vantaan alueella. Yhdistys järjestää kuntoiluun, ulkoiluun, retkeilyyn ja muuhun luontoliikuntaan liittyviä tapahtumia. Vantaan Latu ja Polku ry:n keskusjärjestö on Suomen Latu ry.