SijaintiKouvola
OsoiteKymenrannatie 4 , 46800 46800 Kouvola

AjankohtaAlkaa: 15.07.2017, klo 10.00
Päättyy: 16.07.2017, klo 00.00

Hintaan sisältyy melontaopetus, materiaalit, kajakien ja varusteiden käyttö, melontaretki Revovedelle sekä kolme ilmaista kajakin lainausta tiistaimelontoihin. Mukaan kurssille ovat eväät, juomiset, sään mukainen vaatetus, hattu, aurinkolasit ja -voiteet, jalkaan uima-/melontatossut sekä varavaateet. Uimataito pakollinen. Alaikäraja 15v.

Tapahtuman nimiMelonnan peruskurssi
TyyppiKurssi
Osallistujat10
Hinnoittelu80 €

YhteyshenkilöRaija Härmä
Sähköpostiraija.harma@pp.inet.fi
Puhelinnumero0405524575

MYLLYKOSKEN LATU RY

Myllykosken Latu on Myllykoskella Kouvolan kaupungissa toimiva kunto- ja terveysliikuntajärjestö, jonka toiminnan tavoitteena on tehdä tunnetuksi säännöllisen liikunnan, ulkoilun ja aktiivisen elämäntavan toteuttamisen merkitystä jokaisen ihmisen hyvinvoinnille. Yhdistys tarjoaa liikuntapalveluja ja –tapahtumia jäsenistölle sekä paikkakunnan asukkaille. Ulkona toteutettava liikunta tapahtumien ja retkien merkeissä on keskeinen osa toimintaan.