SijaintiKouvola

AjankohtaAlkaa: 06.07.2019, klo 10.00
Päättyy: 07.07.2019, klo 15.00
KokoontumispaikkaMyllykosken vesistökeskus

Tällä kursilla on vielä tilaa. Kursille alaikäraja on 15 vuotta. Kurssin hintaan sisältyy kahdenpäivän kurssilla opetus, kajakit, varusteet, kurssimateriaali, melontaretki Repovelle 13.7, kolme kajakin lainauskertaa maanataimelontoihin. Uimataito pakollinen, mukaan omat eväät ja juomiset, sään mukainen vaatetus, melonta- tai uintitossut, pään suoja hattu tai huivi, aurinkolasi j a-suojavoiteet. Lisää tietoa ilmoittaumisen yhteydessä.

Ilmoittautumisen lisätietoja

juha.nevalainen@gmail.com

Tapahtuman nimiMelonnan peruskurssi
Tapahtuman lajiMelonta
HaastavuusHelppo
Ilmoittautuminen 30.06.2019 mennessä
Hinnoittelu80 €

YhteyshenkilöJuha Nevalainen
Sähköpostijuha.galitzina@gmail.com
Puhelinnumero0400 321 113

MYLLYKOSKEN LATU RY

Myllykosken Latu on Myllykoskella Kouvolan kaupungissa toimiva kunto- ja terveysliikuntajärjestö, jonka toiminnan tavoitteena on tehdä tunnetuksi säännöllisen liikunnan, ulkoilun ja aktiivisen elämäntavan toteuttamisen merkitystä jokaisen ihmisen hyvinvoinnille. Yhdistys tarjoaa liikuntapalveluja ja –tapahtumia jäsenistölle sekä paikkakunnan asukkaille. Ulkona toteutettava liikunta tapahtumien ja retkien merkeissä on keskeinen osa toimintaan.