SijaintiNurmijärvi

AjankohtaAlkaa: 08.07.2018, klo 09.00
Päättyy: 08.07.2018, klo 18.00
KokoontumispaikkaKotorannan kanoottikontti

Melonnan päiväretkelle lähdetään Nurmijärven Ladun kajakkikontilta osoitteesta Kotorannantie 73. Käytössä on NurLan melontakalusto, mutta omin välineinkin saa osallistua. NurLan kalusto kuljetetaan trailerilla ja kimppakyydein siirrytään rantaan. Kolme järveä ja kolme jokea, Kernaalanjärvi - Räikkälänjoki - Kuotolanjärvi - Kesiäisjoki - Viralanjärvi - Koskenjoki, jossa pidämme reilun ruokailutauon. Melontamatkaa kertyy arviolta 19km edestakaisin. Retkelle lähtijän tulee olla suorittanut melonnan peruskurssin tai omata vastaavat taidot. Muista ottaa mukaan sään mukainen vaatetus, vaihtovaatteet kuivapussiin, aurinkolasit, päähine, juotavaa ja ruokaa, jonka voit vaikka valmistaa maatauon aikana.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Osallistujat maksavat lisäksi kuljettajille polttoainekulut paikan päällä.

Tapahtuman nimiMelonnan päiväretki Kernaalanjärvelle
Tapahtuman lajiMelonta
HaastavuusKeskivaativa
Osallistujat10/10
Ilmoittautuminen 04.07.2018 mennessä
Hinnoittelu12 €/ Nurmijärven Ladun jäsenille
15 €/ ei jäsenille
6 €/Nurmijärven Ladun jäsen omalla kajakilla
8 €/ ei jäsen omalla kajakilla

YhteyshenkilöAri Nivalainen
Sähköpostiari.nivalainen@gmail.com

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenmäärä on yli 1800 (11/2020). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.