SijaintiNurmijärvi

AjankohtaAlkaa: 09.05.2019, klo 18.00
Päättyy: 09.05.2019, klo 20.00
KokoontumispaikkaAjamäen hautausmaan parkkipaikka, Astrakanintie 100

Tule mukaan maastopyöräilemään. Ajetaan rauhallista vauhtia helpohkoissa maastoissa. Näillä lenkeillä ei niuhoteta, mutta pyritään oppimaan maastopyöräilyn tekniikkaa hyvällä mielellä. Haasteita pyritään tarjoamaan sopivassa mitassa, ajajat huomioiden. Pyöränä olisi syytä olla maastopyörä ja kypärä on pakollinen! Lisää ohjeita löytyy kotisivun maastopyöräilysivulta! Tervetuloa!

Ilmoittautumisen lisätietoja

Paikanpäällä!

Tapahtuman nimiMatalankynnyksen maastopyöräily
Tapahtuman lajiMaastopyöräily
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöHannu Malinen
Sähköpostihannu.malinen@kolumbus.fi
Puhelinnumero0408220694

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenmäärä on yli 1800 (11/2020). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.