SijaintiNurmijärvi
OsoiteAstrakanintie 100, Rajamäki, 05200 05200 Nurmijärvi

AjankohtaAlkaa: 15.05.2019, klo 18.00
Päättyy: 15.05.2019, klo 20.00

Matalankynnyksen lenkit ovat Kilpikonna-, eli Kilppari-lenkkejä Ohjausta maastopyöräilyn perusteisiin tarvittaessa ja välillä ihan tarkoituksella! Matalankynnyksen kilpikonnalenkeillä lenkkimaastot ovat helpompia ja vauhtia on hitaampi kuin maanatain viikkolenkeillä. Myös kesto saattaa olla lyhyempi, yleensä 1,5 -2 tuntia. Matalankynnyksen maastopyörälenkki on tarkoitettu kaikille maastopyöräilystä kiinnostuneille uusille ja aiemmin ajaneille! Tervetulo mukaan!

Ilmoittautumisen lisätietoja

Paikan päällä!

Tapahtuman nimiMatalankynnyksen maastopyöräily
Tapahtuman lajiMaastopyöräily
HaastavuusHelppo
Hinnoittelu-

YhteyshenkilöHannu Malinen
Sähköpostihannu.malinen@kolumbus.fi
Puhelinnumero0408220694

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenmäärä on yli 1800 (11/2020). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.