SijaintiJuankoski

AjankohtaAlkaa: 24.03.2019, klo 10.00
Päättyy: 24.03.2019, klo 13.00
KokoontumispaikkaTehraankirkon piha

Koko perheen tapahtuma yhdessä Juankosken alueseurakunnan, Juankosken Korpikulkureiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa järjestettävä tapahtuma. Tapahtuma alkaa Nallekirkolla (oma nalle mukaan). Ohjemassa mm Kimalle-keijun kasvomaalauksia, Muumin aarrejahtia. Kuntoilijat pitävät pulkkamäkeä (pulkka ja liukuri sallittu), pallonheittoa, leikkivarjoa sekä isolla ritsalla tarkkuusammuntaa. Tapahtumassa löytyy myös kakku- ja villasukkaarpajaisia, hernekeittoa, makkaraa sekä kahvia.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista. Saavu paikalle aloittaen Nallekirkosta, jonne voit tuoda oman nallesi mukaan.

Tapahtuman nimiMarianpäivän tapahtuma
Tapahtuman lajiPerheliikunta
HaastavuusErittäin helppo

YhteyshenkilöAnja Korhonen
Sähköpostianjairmeli.korh@luukku.com
Puhelinnumero0504017027

JUANKOSKEN KUNTOILIJAT RY

Juankosken Kuntoilijat ry on vuonna 1972 perustettu Suomen Latu ry:n alainen paikallisyhdistys. Toimimme hiihdon, retkeilyn ja kaikenlaisen luonnossa tapahtuvan liikunnan edistämiseksi kotipaikkana Juankoski ja toimialueena koko Koillis-Savo.
Toivomme kaikkien löytävän mielekkään tavan liikkua ja ulkoilla kaikkina vuodenaikoina.