SijaintiVantaa

AjankohtaAlkaa: 23.05.2019, klo 18.00
Päättyy: 23.05.2019, klo 19.00
KokoontumispaikkaP-paikka

Vantaan Ladun kevään maastopyörälenkeillä tutustutaan maastossa ajamiseen. Yhteislenkeillä käydään läpi pyöränhallintaa, tasapainoa, ajotekniikoiden perusteita ja maastopyöräilyn etikettiä. Tavoitteena on ulkoilun ja liikunnan ilo pyörän päällä erilaisissa maastoissa. Harrastajaryhmän lenkki ajetaan Vierumäki/Mätäkivenmäki suunnalla, jossa maasto tarjoaa vähän enemmän haastetta kuin Hakunilassa, jossa ajetaan helpot lenkit. Vaadittu varustus maastoajokelpoinen pyörä ja kypärä. Kokoontuminen P-paikalla. Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman nimiMaastopyörälenkki Vierumäki/Mätäkivenmäki
Tapahtuman lajiMaastopyöräily
HaastavuusHelppo
Ilmoittautuminen 22.05.2019 mennessä

YhteyshenkilöHenri Valkonen
Sähköpostihenri.valkonen@gmail.com
Puhelinnumero050 341 4098

VANTAAN LATU ja POLKU RY

Vantaan Latu ja Polku ry on perustettu 4.2.1965 ja se toimii Vantaan alueella. Yhdistys järjestää kuntoiluun, ulkoiluun, retkeilyyn ja muuhun luontoliikuntaan liittyviä tapahtumia. Vantaan Latu ja Polku ry:n keskusjärjestö on Suomen Latu ry.