SijaintiVantaa

AjankohtaAlkaa: 22.05.2019, klo 18.00
Päättyy: 22.05.2019, klo 19.00
KokoontumispaikkaP-paikka

Vantaan Ladun kevään maastopyörälenkeillä tutustutaan maastossa ajamiseen. Yhteislenkeillä käydään läpi pyöränhallintaa, tasapainoa, ajotekniikoiden perusteita ja maastopyöräilyn etikettiä. Tavoitteena on ulkoilun ja liikunnan ilo pyörän päällä erilaisissa maastoissa. Helpot lenkit ajetaan Hakunilan latupohjilla ja poluilla. Maastopyöräily sopii kaikille pyöräilyn ystäville, jotka haluavat kokeilla maastoajoa ja monipuolistaa pyöräilyään. Sopii myös reipashenkisille ulkoilijoille ja kuntoilijoille. Osallistuminen helpoille lenkeille ei vaadi aiempaa kokemusta maastopyöräilystä. Vaadittu varustus maastoajokelpoinen pyörä ja kypärä. Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman nimiMaastopyörälenkki Hakunilassa
Tapahtuman lajiMaastopyöräily
HaastavuusHelppo
Ilmoittautuminen 21.05.2019 mennessä

YhteyshenkilöHenri Valkonen
Sähköpostihenri.valkonen@gmail.com
Puhelinnumero050 341 4098

VANTAAN LATU ja POLKU RY

Vantaan Latu ja Polku ry on perustettu 4.2.1965 ja se toimii Vantaan alueella. Yhdistys järjestää kuntoiluun, ulkoiluun, retkeilyyn ja muuhun luontoliikuntaan liittyviä tapahtumia. Vantaan Latu ja Polku ry:n keskusjärjestö on Suomen Latu ry.