Sijainti ja aikataulu

SijaintiNurmijärvi
Osoite, 01900 Nurmijärvi
  
AjankohtaAlkaa: 10.09.2018, klo 18.00
Päättyy: 10.09.2018, klo 20.00
KokoontumispaikkaIsoniitun koulu, Löydöskuja 2, 01800 Klaukkala

Lisätietoa

Tämän viikon lenkki ajetaan Klaukkalan vesitornin maastoissa ja mahdollisesti myös Pietarinmäessä. Tarjolla vaativat maatot, jossa alamäkiä ja "negatiivisia alamäkiä" runsaasti. Myös "tunkkamista" tarjolla. Rohkeasti mukaan hapenottokykyä parantamaan. Ketään ei jätetä täälläkään. Huom!!! Nyt syytä ladata akut ja ottaa lamput mukaan!

Joka viikkoinen yhteislenkki Nurmijärven maastoissa. Reitin vaativuus ja pituus vaihtelee, kesto n. 2 tuntia, “kaikki pysyy mukana -vauhdilla”. Myös uusille pyöräilijöille. Pyöräilmaastoina ovat mm. Rajamäen lähimaastot, Nurmijärven kirkonkylän ja Alhoniitun maastot, sekä Klaukkalan Tornimäen ja ympäristön maastot. Nurmijärven Latu järjestää nyt jo kolmatta kesää säännöllisiä maastopyöräilylenkkejä. Meillä on 4-5 ohjaajaa, jotka opastavat pyöräilijöitä maastoissa. Vaatimuksena on maastokelpoinen pyörä ja pyöräilykypärä. Myös juomaa on syytä olla aina mukana. Muita suositeltavia varusteita mukaan otettavaksi ovat: - tarvittaessa jotain energiaa mukaan - ajo-, aurinko-, tms. lasit silmiä suojaamaan - pyöräilyhanskat käsien suojaksi - pumppu ja omaan pyörään sopiva vararengas - pikatyökalut (ainakin rengasraudat) - pikaketjulukko, joka sopii omaan pyörään (ketjun katkeaminen) - takavaihtajan ns. korvake omaan pyörään Vaatetus tietysti säätilan mukaan. Kannattaa suosia mm. pyöräilyhousuja ja värikkäitä vaatteita. Suositeltavaa on myös pyöräilykenkien hankkiminen ja lukkopolkiminen käytön opettelu, sillä ne tekevät pyöräilystä mukavampaa. Alle 18 vuotiailla oltava huoltajan suostumus mukaan tulosta. Alle 12 vuotias vain huoltajan seurassa. Lisätietoja Nurmijärven Ladun kotisivulta: Maastopyöräily: http://www.nurmijarvenlatu.fi/toiminta/maastopyoraily/2-2/ Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumisen lisätietoja

Ilmoittuminen paikanpäällä

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiMaastopyöräilyn viikkolenkki
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiMaastopyöräily
HaastavuusHaastava
Osallistujatnoin 20-
Ilmoittautuminen Ei ilmoittautumista
Hinnoittelu-

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöHannu Malinen
Sähköpostihannu.malinen@kolumbus.fi
Puhelinnumero040 8220694

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenten kokonaismäärä on lähes 2300 (2.1.2023). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.

Katso yhdistyksen omat sivut

Ladataan...